Selecteer een pagina

Caroline MosiesIk ben Caroline Mosies, van CarMos communicatieadvies. Met bijna 25 jaar ervaring in communicatie ben ik in 2017 aan de slag gegaan als ZZP-er. Deze stap was voor mij op dat moment logisch, maar niet vanzelfsprekend. Na jaren in diverse functies bij verschillende bedrijven in loondienst gewerkt te hebben, werd ik wederom om bedrijfseconomische redenen ontslagen. Ik had geen zin in weer weken of zelfs maanden van onzekerheid, sollicitaties en afwijzingen waarbij je afhankelijk bent van anderen. Als ZZP-er zou ik zelf verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van opdrachtgevers, dat voelde anders dan afwachten of mijn sollicitatiebrief of -gesprek werd gewaardeerd. Bovendien had ik de laatste jaren veel projectmatig gewerkt; dat kon ik ook als ondernemer.

Na het regelen van een KvK-, btw- en bankrekeningnummer moest er een website komen. Aangezien ‘up-to-date maken en houden van een website van andere ondernemers’ een onderdeel van mijn aanbod zou worden, moest deze wel kloppen. Maar, wat moet er allemaal op? En wat wil ik er op hebben? En hoe omschrijf je dit. Kortom, waar begin je.

De stappen die ik hierbij heb gezet, heb ik later ook voor andere ondernemers toegepast. Ik heb deze nu voor je uitgewerkt in een online training. Handig is natuurlijk om bij het begin te beginnen. Maar misschien heb je de eerste stap(pen) al gezet. Daarom is deze online training ook in delen aan te schaffen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met me op.

Veel succes en vooral veel plezier bij het ‘in de lucht krijgen’ van je website!

Caroline Mosies
Caroline@CarMos.nl
06-24548824